Werkfruit

Elke maandag bezorgen wij bij bedrijven, organisaties en scholen kistjes met werkfruit. Onze pakketten zijn maandelijks opzegbaar en qua stuks wekelijks te wijzigen.

.

Fruitbox 100% Betuwsch.

Met een kistje vol met Betuwse appels en peren op de balie laat u zien dat we in een rijke fruitige regio werken en wonen. In het seizoen kan het Betuwse kistje worden aangevuld met typische Betuwse producten zoals aardbeien, kersen en pruimen.


De producten die in dit kistje zitten komen rechtstreeks van telers uit de Betuwe. Lekker vers & lokaal dus.

Fruitbox arbeidsvitaminen.

Appels en peren uit de Betuwe zijn natuurlijk heerlijk, maar een beetje afwisseling kan geen kwaad. Daarom bevat de fruitbox 'arbeidsvitaminen' naast het Betuwse fruit ook producten die van elders komen.


Deze kist bevat voornamelijk producten van het seizoen. Zijn de mandarijnen op ze'n lekkerst, dan vindt je er daar extra veel van. Zijn de appels net van de boom, dan zullen wij een appeltje extra er in doen.

Fruitbox 'n tikkeltje luxer.

Deze luxefruitkist bevat naast het fruit van de bovenstaande kist, ook wekelijks druiven. Ook zal er in deze kist luxe fruit worden toegevoegd (afhankelijk van het seizoen) zoals kiwibessen, frambozen bramen en ander luxe fruit. Deze kist is ideaal als je met een klein bedrijf toch elke week voorzien wilt worden van een verse kist fruit.

Alle fruitkisten zijn af te stellen op uw wensen. Bezorging van de fruitkist is vanaf 25euro per week, in onze regio (Betuwe).

.

.